nieuws-nieuw-bij-andress-videorekrutering-op-sociale-medianieuws-nieuw-bij-andress-videorekrutering-op-sociale-media Innovatiecentrum Lokeren - Nieuws
Ruimte voor innovatie
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3
Terug

Nieuw bij Andress: Videorekrutering op sociale media

Bedrijfsleiders en personeelsverantwoordelijken weten als geen ander hoeveel tijd en moeite er kruipt in het vinden van de juiste mensen. Efficiënt rekruteren is een specialisatie op zich en kan immers zeer tijdrovend zijn! De komst van sociale media en de nieuwe mogelijkheden die de digitale wereld inzake rekrutering bieden, spelen vandaag een grote rol bij de zoektocht naar de ideale kandidaat.

Andress Consulting ontwikkelde daarom een nieuwe rekruteringsmethode waarbij we uw vacature en bedrijfscultuur voorstellen in een professionele video en deze via sociale en andere digitale media verspreiden bij het gewenste profiel. Dankzij deze nieuwe methode vonden we reeds geschikte kandidaten voor Melitta, DSM keukens, BMW Peter Daeninck en Sano Rice.

Benieuwd naar deze nieuwe, innovatieve manier van rekrutering? Ontdek er alles over op onze website (www.andress.be) en bekijk enkele voorbeelden.

 

 

Inhoud van het nieuwsbericht

 

Bericht geplaatst op 18/01/2018