nieuws-next-apps-bestaat-2-jaarnieuws-next-apps-bestaat-2-jaar Innovatiecentrum Lokeren - Nieuws
Ruimte voor innovatie
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3
Terug

Next Apps bestaat 2 jaar!

 

 

Next Apps bestaat 2 jaar! Hoera! Het was een ontzettend boeiend parcours tot nu toe. We zijn trots op de projecten die we hebben kunnen realiseren en vereerd om met zulke fijne mensen te mogen samenwerken. #feelingblessed

Digital Product Studio

Met Next Apps vinden we het belangrijk om zelf te weten wat het is om een digitaal product te maken én in de markt te zetten. We hanteren daarom niet het klassieke ‘Digital Agency’ model maar we organiseren ons zelf als ‘Digital Product Studio’ dat de eigen ervaring aanwendt in het belang van onze klanten hun projecten. Eigen initiatieven zoals bv Cookle , Stripmunk, Peuter Zoo en Colorcube leveren een schat aan kennis en ervaring op, die we optimaal inzetten bij het ontwikkelen voor klanten.

Berlijn

Berlijn is dé hotspot voor start-ups in Europa. Daarom dat we er dit voorjaar 2 x naar toe getrokken zijn om ons te laten inspireren en bij te leren van anderen.

Colorcube

1 van de doelstelling van Next Apps was een eigen app uitbrengen die de Apple-norm zou halen en wereldwijd uitgelicht zou worden. Colorcube heeft 10 dagen lang op de homepagina van alle App Stores over heel de wereld gestaan in de categorie ‘New games we love’. Dit is voor app-bouwers De Heilige Graal, de hoogste erkenning. We kunnen niet trotser zijn!

Ook de internationale pers had aandacht voor ons puzzel spelletje. Lees het gerust maar eens na hier en hier en hier, en ook hier en daar en niet te vergeten hier, hier en daar (Duits). Oh ja en hier (Japans). En daar (Russisch).

Toekomst

Met Louis en Sander die erbij gekomen zijn en een tweede kantoorruimte in het ICL zijn we meer dan voorbereid voor de toekomst! We zijn zelfs op zoek naar nieuwe collega’s!

Heeft je bedrijf nood aan een mobile oplossing of heb je vragen omtrent app development, neem gerust contact op.

Op de website, nextapps.be,  vindt u een overzicht van onze meest recente realisaties.

Geniet nog van de zomer!
Christophe, Wim, Sander en Louis

 

 

Inhoud van het nieuwsbericht

 

Bericht geplaatst op 17/08/2016