Ruimte voor innovatie
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3
Terug

Intrion neemt zijn intrek in het Innovatie Centrum Lokeren

Intrion bedenkt en realiseert oplossingen voor industriële automatisering. Intrion is ontstaan uit een fusie van Createch Engineering en Dolmen Industrial Projects en was een tijd onderdeel van de Colruyt Group. In die periode is de basis gelegd voor het creatieve out-of-the-box-denken en de focus op hyperefficiëntie en rendement, die intrion vandaag nog altijd kenmerken.

Als integrator willen ze een duurzame meerwaarde creëren voor uw bedrijf. Dat doen ze door slim en efficiënt gemechaniseerde maatoplossingen te conceptualiseren en te realiseren.  Onafhankelijkheid is cruciaal, want daardoor kunnen ze de (deel)systemen selecteren en integreren die het meest geschikt zijn voor de productie-, verpakkings- en logistieke noden van elk bedrijf.

Meer dan 150 medewerkers bedenken en realiseren dagelijks maatoplossingen voor de automatisatie van zowel end-of-line productie en verpakking als interne logistiek. Alle technische specialisaties zijn daarin vertegenwoordigd: PLC, PC, robotica, mechanische engineering en elektrische engineering.

De hoofdzetel van Intrion bevindt zich in Huizingen bij Brussel.

Omwille van de mobiliteitsproblematiek van de medewerkers is er nu ook een satellietkantoor in Hasselt en in het Innovatie Centrum Lokeren.

Inhoud van het nieuwsbericht

 

Bericht geplaatst op 20/11/2017