Ruimte voor innovatie
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3
Terug

V-ICT-OR organiseert congres Manage IT

Voor de vijfde maal op rij organiseert V-ICT-OR het congres Manage IT. Opnieuw hebben ze gekozen voor een stijlvolle locatie, namelijk Het Godshuis te Eeklo.

  

DOELGROEP
Manage IT is gericht op het management. Naast uiteraard onze leden en de Vlaamse overheid richt Manage IT zich vooral op ICT-managers, secretarissen, ontvangers, schepenen, burgemeesters en overige bestuurders. Dat is ook logisch, zowel de informatiemanager, gemeentesecretaris als de bestuurder is – naast de “klassieke IT’er” - (mee) verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van zijn organisatie. Steeds meer partners (ketens) zijn er bovendien nodig om de juiste dienstverlening volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen te realiseren. (deelnemen als partner)

THEMA
Naast datastandaardisatie vanuit het project OSLO zet V-ICT-OR nu ook in op informatieveiligheid. En niet zomaar, want lokale besturen hebben nog een hele weg af te leggen binnen het domein van de informatieveiligheid. De besturen, de managers en hun veiligheidsconsulenten willen wij maximaal ondersteunen. In deze digitale tijden zijn een goed beleid rond privacy, machtigingen en informatieveiligheid basisvereisten van een behoorlijk bestuur. De heer Willem De Beuckelaere, voorzitter van de Privacycommissie en Vlaamse Toezichtcommissie, en de heer Luc Beirens, Director Cyber security services bij Deloitte, verzorgen beide keynotes

Inhoud van het nieuwsbericht

 

Bericht geplaatst op 12/11/2014