Ruimte voor innovatie
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3
Terug

Mobiliteitsnieuws: Start fase 1 op dinsdag 18 april

 Op dinsdag 18 april, na de avondspits, starten de werken voor de heraanleg van de N47. In de nacht van 18 op 19 april zet de aannemer alle signalisatie en markeringen klaar. Woensdagochtend 19 april, voor de ochtendspits, gaat de nieuwe verkeerssituatie in voege: Verkeer op de N47 heeft één rijstrook in elke richting. Tot half juni zijn de afrit Lokeren en de oprit vanuit Zele van de E17 richting Antwerpen afgesloten. De werken zullen een grote impact hebben op het verkeer, zeker tijdens de spitsuren. 

Nacht van 18 op 19 april

De aannemer gaat op 18 april om 19u aan de slag om de tijdelijke keerpunten te maken aan de Vierschaarstraat en de Lokerenbaan. Ook alle signalisatie en tijdelijke markeringen worden aangebracht. Verkeer op de N47 blijft in beide richtingen mogelijk, maar zal hinder ondervinden. De op- en afrit van de E17 richting Antwerpen gaan dicht.

Fase 1: van 19 april tot half juni

De heraanleg start aan de noordkant van de N47 (rijrichting Lokeren). Verkeer op N47 blijft steeds in beide richtingen mogelijk. Wie uit een zijstraat komt zal enkel rechts de N47 kunnen oprijden. Om de keerbewegingen op de N47 toch zo vlot mogelijk te laten verlopen, komen er twee tijdelijke keerpunten aan de Vierschaarstraat en aan de Lokerenbaan.

Tijdens deze fase gaan de op- en afrit van de E17 richting Antwerpen dicht aan de kant van Zele. Afrijden kan via de afrit Zele en daarna kan men keren aan de tijdelijke rotonde aan de Lokerenbaan. Oprijden kan enkel richting Gent. Aan het op- en afrittencomplex van Beervelde kan men keren

Alle info over de werken kunt u nalezen op www.wegenenverkeer.be/Lokeren

Inhoud van het nieuwsbericht

 

Bericht geplaatst op 13/04/2017