Ruimte voor innovatie
Afbeelding 1 Afbeelding 2 Afbeelding 3
Terug

Mobiliteitsnieuws: Nieuwe fase N47 op 13 juni + onderhoudswerken E17 vanaf 10 juli

 

Op dinsdagmorgen 13 juni, voor de ochtendspits, start een nieuwe fase van de heraanleg van de N47 in Lokeren. De aannemer werkt nu aan de Zelebaan (N47) ter hoogte van de op- en afrit van de E17 richting Gent. De op- en afrit van de E17 richting Gent gaan dicht en het verkeer voor de afrit Lokeren vanuit Antwerpen met bestemming met Lokeren rijdt om via Beervelde. De Oeverstraat gaat dicht vanaf 19 juni. Deze fase duurt een maand. Aangezien de op- en afrit al dicht zijn, maakt het agentschap van de gelegenheid gebruik om asfaltwerken uit te voeren op de E17. 

De aannemer werkt aan de Zelebaan (N47) ter hoogte van de op- en afrit van de E17 richting Gent. De fase duurt tot midden juli. Tegelijkertijd, vanaf 10 juli zullen we onderhoudswerken uitvoeren op de E17 richting Gent aan de op- en afrit van Lokeren. 

Verkeerssituatie op de N47: van 13 juni tot half juli

Tijdens deze fase zijn de afrit Lokeren van de E17 richting Gent en de oprit vanuit Zele naar de E17 richting Gent afgesloten. 

  • Omleiding afrit: Verkeer rijdt door op de E17 tot het op- en afrittencomplex in Beervelde en kan daar keren richting Lokeren. 
  • Omleiding oprit: Verkeer vanuit Zele keert op de N47 aan de Vierschaarstraat en kan zo de oprit richting Gent nemen.
  • De Oeverstraat is afgesloten aan de N47 vanaf 19 juni, maar het industriepark E17/1 blijft bereikbaar via de Dijkstraat. 
  • Het kruispunt N47 met de Dijkstraat gaat terug open vanaf 19 juni.

Verkeerssituatie op de E17 (van 10 tot 14 juli)

  • Verkeer op de E17 richting Gent rijdt op twee rijstroken in plaats van drie rijstroken
  • De op- en afrit vanaf Zele richting Gent zijn dicht.
  • De oprit vanaf Lokeren richting Gent gaat ook definitief dicht vanaf 10 juli. De invoegstrook van de oprit E17 wordt verlengd.

Het verkeer vanaf de N47 naar Gent kan de oprit richting Antwerpen nemen en keren in Waasmunster. Het verkeer van de E17 naar Lokeren/Zele kan keren in Beervelde en de afrit Zele of Lokeren nemen van de E17 richting Antwerpen.

Meer info op www.wegenenverkeer.be

 

Inhoud van het nieuwsbericht

 

Bericht geplaatst op 08/06/2017